Култовият футболен треньор Жозе Моуриньо се върна към изконната си

...
Култовият футболен треньор Жозе Моуриньо се върна към изконната си
Коментари Харесай

Моуриньо подкара комби

Култовият футболен треньор Жозе Моуриньо се върна към изконната си специалност на преподавател по физическо образование в разгара на международното състезание. Португалецът води часове по футбол в английско школо, където се появи с новия модел на първото комби в историята на Jaguar.

 Jose Mourinho at school with Jaguar xf sportbrake

Той докара доста топки и екипировка за децата, защото автомобилът XF Sportbrake разполага с огромен багажник. Товарният му отсек побира 565 л до щората, а при сгънати задни облегалки вместимостта става 1700 л. Освен сериозен потенциал за транспорт на обемисти предмети, колата съчетава обичайни качества за Jaguar като английски състезателен дизайн, първокласна направа и динамичност с помощта на настройките и трилитровия дизелов мотор V6 с мощ 300 к.с.

 Jose Mourinho at school with Jaguar xf sportbrake

Jaguar е обичаната марка на Моуриньо, който е неин формален дипломат. Треньорът на „ Манчестър Юнайтед “ постоянно сменя моделите, които кара като персонална и служебна кола. В момента той разпространява комбито XF Sportbrake дружно с друга спортна звезда – тенисиста Анди Мъри.

„ Вътре в себе си аз постоянно ще си остана преподавател – развълнува се Жозе пред хлапетата в учебния двор. – Именно в учебно заведение аз прекарах най-хубавите си години. Обичам децата – и непознатите, и моите, макар че нямам опция да ги виждам всеки ден поради многото ми задължения. “

 Jose Mourinho at school with Jaguar xf sportbrake

Учениците разпитваха Моуриньо за международното състезание и за тима на Англия. Треньорът им сподели, че е очаквал мощното показване на британците, които е считал за любимци дружно с Франция. Той разгласи разочарованието си от Бразилия, Германия и Испания, от които е очаквал повече. „ Един тим би трябвало да има мощен колектив и играчи, които вършат разликата. На последното европейско Португалия не беше с най-хубавия си тим, само че имаше Роналдо и стана първенец “, разяснява Жозе.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР