Култов нов филм снима в Бургас актрисата Яна Маринова, която

...
Култов нов филм снима в Бургас актрисата Яна Маринова, която
Коментари Харесай

Какво снима Яна Маринова в Бургас

Култов нов филм снима в Бургас актрисата Яна Маринова, която е и продуцент. Тя показа плана си „ Абсолютно доверие “ пред Комисията по култура  в Общинския съвет, заяви „ Черноморски фар ”. През февруари Общинският съвет реши да подкрепи близо пет кино плана, които са обвързани с града и му вършат реклама. Но поради пандемията три отпаднаха, като останаха единствено два, които ще се осъществят. Сега такова желание има и Яна Маринова, която ще получи част от ресурса, който остава от неосъществените планове.

Яна Маринова към този момент се потвърди като сполучлив продуцент. Нейният филм, който осъществя с Александър Сано „ Диви и щастливи “ се трансформира в шлагер и се върти на автокино сега, както и на огромните кино платформи.

„ Абсолютно доверие “ споделя историята на  две дами от две поколения-майка и щерка. Ролята на майката се играе от самата Маринова, щерка й Елена ще бъде изиграна от Луиза Григорова, мъжките функции са поверени на Захари Бахаров, водят се договаряния и за Руши Виденлиев, който да изиграе младия Камен, другар на Елена.

„ Във кино лентата е застъпена тематиката за домашното принуждение. Историята на майката се развива през комунизма, тя е подтисната от героя на Захари Бахаров, изгубва облик и смисъл, единственият подобен открива в щерка си Елена “, споделя Маринова.

Запознанството на нейната щерка Елена с Камен става тъкмо в Бургас, а първата им среща е на крайбрежната алея. Така ще се покажат културните, естествените забележителности на града, както и неговата атрактивност “, споделя Маринова.

Снимките стартират през октомври, премиерата се чака да е през лятото на 2022 година, като през зимата на същата година ще бъде направена и такава в Бургас. След това стартира неговото разпространяване в огромните канали, както и по българските малките екрани. Самите артисти ще го презентират както него, по този начин и Бургас през своите профили.

Бюджетът на кино лентата е 800 000 лв., като в Бургас се чака да дойде снимачен екип от 20 души. „ Ние сме подготвени с огромна част от парите “, сподели още Маринова. Тя добави, че има сантимент към града, тъй като тук за първи път е стъпила на театрална сцена в пиесата „ Облак парадайс “.

Преди седмици Маринова направи специфична фотосесия на остров Света Анастасия и на покрива на новия Конгресен център, като написа, че мечтае да се върне още веднъж в Бургас и да снима тук.

 

Нейният план ще бъде подсилен от Общинския съвет, научи в задатък „ Черноморски фар “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР