Кулата Варсо (Varso), небостъргач в центъра на Варшава, ще е

...
Кулата Варсо (Varso), небостъргач в центъра на Варшава, ще е
Коментари Харесай

Ето го небостъргач номер едно в Европа

Кулата Варсо (Varso), небостъргач в центъра на Варшава, ще е най-високият в Европейски Съюз, заяви нощес строителната компания, изпълняваща плана, откакто служащи инсталираха 80-метрова антена, с което общата височина на постройката става над 310 метра, съобщи Ройтерс.

Въпреки неповторимата архитектура на постройката и обстоятелството, че в този момент тя е по-висока от " Шард " в Лондон и кулата на Комерцбанк (Commerzbank) във Франкфурт, някои от упоритостите на строителите бяха провалени поради пандемията от Ковид-19, уточни компанията Ейч Би Риавис (HB Reavis), добавя Българска телеграфна агенция.

Очаква се небостъргачът да е подготвен при започване на 2022 година и се възнамерява да има специфична наблюдателна платформа и два високоскоростни стъклени асансьора, които ще транспортират гостите със скорост от 8 метра на секунда.

Ще има и пространство за заведения за хранене и питейни заведения с чудесна панорамна панорама към историческия център на Варшава, ситуирани над офисите, които ще се отдават чартърен.

Очаква се, че фирмите ще наемат пространства в неповторимата от архитектурна позиция кула Варсо, изключително откакто пандемията отмине.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР