Кубрат Пулев получи наказание и глоба от Спортната комисия на

...
Кубрат Пулев получи наказание и глоба от Спортната комисия на
Коментари Харесай

Пулев: Казах на Суши да изтрие целувката заради приятелката ми

Кубрат Пулев получи наказване и санкция от Спортната комисия на Калифорния, само че от самото начало усещаше мощната поддръжка на половинката си - певицата Андреа.

На чуването, в което описа своята версия за случилото се с журналистката Дженифър Равало, боксьорът показа, че желал Кралицата на голото суши да изреже частта с целувката от видеото точно поради приятелката си, с която са дружно от дълги години.
Андреа отбрани Кубрат за Българската целувка Целувката е акт на обич, другарство и пристрастеност, написа певицата във Facebook
" Наистина скърбя за постъпката си, не е редно, само че аз се усещах с оглед метода, по който тя общуваше с мен преди и след мача, не като публицист. Чувствах я като другар. На празненството си говорехме. Казах ѝ „ Моля те, изтрий частта от видеото, на която те целувам пред камерата, тъй като бях прекомерно прочувствен и имам другарка, за която не е ОК това нещо “. Тя ми сподели, че ще го направи. Това е самата истина. Всичко, което споделям е истината “, съобщи Пулев.

Днес Андреа бе в хотел " Милениум Билтмор " с Кубрат, сътрудника му Ивайло Гоцев, който изпълняваше и ролята на преводач, както и юриста на Пулев - Джон Уърт - съсобственик на промоутърската организация " Епик Спортс ", държаща правата на боксьора ни.

Певицата, чието същинско име е Теодора Андреева, поддържа Кубрат още откакто се развихри абсурда с американската журналистка. Андреа даде и интвервю пред британското издание " Сън ". " Кубрат е жертвата! Тя му отговори на целувката, целия свят видя, че се усмихва, че беше просто приятна изненада. Много съм тъжна. Не съм мислила, че съществуват толкоз зли хора ", разяснява тогава певицата.

В случай като този на Пулев е от изключителна значимост обвиненият да има поддръжката на половинката си.
Андреа за целувката: Кубрат е жертва! "Боксът е животът му и абсурдът го убива ", съобщи приятелката на Кобрата пред "Сън "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР