Кризата в Байерн се задълбочи сериозно след трета загуба за

...
Кризата в Байерн се задълбочи сериозно след трета загуба за
Коментари Харесай

Байерн катастрофира и срещу Бохум

Кризата в Байерн се задълбочи съществено след трета загуба за девет дни. След и 0:1 от Лацио в Шампионската лига, в този момент първенецът на Бундеслигата загуби с 2:3 гостуването си на Бохум в 22-ия кръг. Така баварците остават втори на 8 точки зад водача Байер Леверкузен.

Поражението усили и напрежението върху треньора Томас Тухел. Колосът от Мюнхен не беше губил два пъти на открито подред в Бундеслигата от 2015 година. След триумфа Бохум се изкачи на 11-о място в класирането.

Иначе в Бохум Джамал Мусиала даде задатък на Байерн в 14-ата минута. После Хари Кейн пропусна отлична опция да повиши на 0:2. В средата на първото полувреме феновете започнаха да хвърлят тенис топки по терена в символ на митинг против проектите на Лигата за външен вложител от Бундеслигата. Шампионите изгубиха централизация по време на 14-минутното закъснение и Бохум изравни. Разписа се японецът Такума Асано с първия си гол след завръщането си от Купата на Азия. Само шест минути по-късно Кевин Шлотербек направи 2:1 под проливния дъжд.

Още топки за тенис полетяха към терена през второто полувреме, което докара до ново закъснение. После Упамекано получи втори жълт картон за удар с лакът против противник в наказателното поле. Защитникът беше изпъден във втори следващ мач. Кевин Шьогер пък направи 3:1 от отсъдената дузпа.

Хари Кейн въпреки всичко се разписа за 3:2 в 87-ата минута, само че баварците не съумяха да създадат нищо повече до края.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР