Критиците обсипват с презрение решението на Върховния съд от понеделник,

...
Критиците обсипват с презрение решението на Върховния съд от понеделник,
Коментари Харесай

Критиците критикуват решението на SCOTUS, позволяващо на федералните да режат бръснач Тексас, инсталиран за спиране на незаконното пресичане на границата

Критиците обсипват с пренебрежение решението на Върховния съд от понеделник, позволяващо на сътрудниците на граничния патрул да режат бръснач, който Тексас беше сложил на спре вълната от нелегално прекосяване.

Тексас беше инсталирал към 30 благи тел-концертина по продължение на сектор от границата сред Съединени американски щати и Мексико покрай Eagle Pass. Бръснещата тел беше в центъра на ескалиращото опълчване сред администрацията на Байдън и страната по отношение на използването на имиграционните ограничения.

ФАЙЛ: Войник от Националната армия стои на стража на брега на Рио Гранде в Шелби Парк на януари 12, 2024, в Игъл Пас, Тексас. ( (Снимка от Brandon Bell/Getty Images))

Решаващият избор беше даден от арбитър Робъртс, до момента в който съдиите Томас, Алито, Горсуч и Кавано бяха срещу. Съдия Ейми Кони Барет, назначена от Тръмп, също застана на страната на болшинството.

Нито един от съдиите не даде пояснение за своя избор 5-4.

Министерството на правос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР