Критичността на здравето на Константинос Глюксбург събра цялото му семейство

...
Критичността на здравето на Константинос Глюксбург събра цялото му семейство
Коментари Харесай

Критични часове за  бившия гръцки крал Константин, семейството му се събра в Атина

Критичността на здравето на Константинос Глюксбург събра цялото му семейство в Атина. От всички кътчета на планетата петте му деца, деветте му внуци и сестрите му кралица София и Ирен от Испания дойдоха, с цел да бъдат до него.

82-годишният някогашен крал получи инсулт предходната седмица, в дома си в Атина. Оттогава се лекува в частна болница. Въпреки че лекарите съумяха да го стабилизират, хроничните здравословни проблеми са надделели тялото му, което прави обстановката извънредно сериозна.

Само през последната година той се сблъска с респираторни проблеми, исхемичен епизод, ковид и редица други здравословни епизоди, които го принудиха да прекрачи прага на болничното заведение няколко пъти.

Информацията, по отношение на положението му все още е минимална. Семейството му и медицинският личен състав пазят със зъби и нокти тези сложни моменти.

Това обаче е сложна борба и лекарите наподобяват песимистично настроени и обезпокоени за изхода й, разясняват гръцки медии.

Бившето кралско семейство посети параклиса на Агиос Елефтериос в метрополията на Атина, с цел да се помоли за възстановяване на здравето му. Освен това брачната половинка му Анна - Мария и децата им са покрай него всеки ден в часовете за рандеву.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР