Критичен пост написа във Фейсбук профила си Костадин Ангелов, бивш

...
Критичен пост написа във Фейсбук профила си Костадин Ангелов, бивш
Коментари Харесай

Костадин Ангелов за Лена: Лъжите ѝ минават само пред Миро, за да скрие Киро! Ето ви истината

Критичен пост написа във Facebook профила си Костадин Ангелов, някогашен министър на опазването на здравето и народен представител от ГЕРБ-СДС. Повод за това бяха думите на Лена Бориславова и изказванията ѝ за болничното заведение в Ямбол.
Заради това Ангелов написа следното:
Хронология на построяването на Ямболската болница:
1. На 08.05.2019 година с решение на Министерски съвет (трети кабинет на Бойко Борисов) бяха гласувани 27 млн. лева за увеличение капитала на многопрофилната болница „ Св. Панталеймон “ в Ямбол. С парите ще бъде издигната напълно нова болница, която ще продължи да обслужва 120 000 души.
2. След 12.05.2021 година настъпи две годишен застой – построяването беше спряно. Министър на финансите през тези две години беше Асен Василев.
3. През последните 6 месеца построяването приключи. Предстои обзавеждането и оборудването на болничното заведение.
4. Изведнъж, напълно изненадващо министърът на финансите Асен Василев, с писмо от 12.03.2024 година (приложена фотография на писмото) спря процеса по оборудването на болничното заведение в Ямбол.
5. Дори и болничното заведение да бъде построена, тя не може да стартира да работи, поради неналичието на Спешно поделение. А това е резултат от неуспеха на плана за Спешната помощ, провален отново от държавните управления след 12.05.2021 година
Това е цялата истина, а лъжите на Лена Бориславова минават единствено пред Миро, с цел да скрием Киро!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР