Кристоф Хук олицетворява предизвикателството, пред което е изправена Германия, предприемайки

...
Кристоф Хук олицетворява предизвикателството, пред което е изправена Германия, предприемайки
Коментари Харесай

Богатият технологичен център Щутгарт е крепост на антиваксърите в Германия

Кристоф Хук въплъщава предизвикването, пред което е изправена Германия, предприемайки всеобща имунизационна акция за справяне с коронавирусната пандемия. Ученият, който живее в богат регион, център на високите технологии, не възнамерява да се имунизира с никоя от предлаганите ваксини.

" Няма да се имунизирам ", споделя с усмивка пред Ройтерс Хук, молекулярен генетик и създател на публикации в региона на имунологията, който преди време решил да смени занятието си.

Сега той е на 59 и образова учители за детски градини по педагогическата система " Валдорф ", въодушевена от езотеричния мъдрец Рудолф Щайнер и тръгнала от Щутгарт. Хук се е изказвал също на няколко митинга против локдауна и имунизациите, въпреки че не отхвърля имунизациите като цяло.

" Убеден съм, че заразя ли се, ще преборя заболяването ", споделя той за Covid-19 и добавя: " Не съм имунизиран против други заболявания и върша това единствено при пътувания до тропиците, където това е наложително ".

Почти една трета от германците (31 процента) споделиха в анкета през декември предходната година, че няма да се имунизират против ковид. В прилежаща Франция този дял е съвсем 50 %.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР