Кристияно Роналдо си навлече гнева на милиони по целия свят,

...
Кристияно Роналдо си навлече гнева на милиони по целия свят,
Коментари Харесай

Детето, което бе ударено от Кристияно Роналдо, не прие извиненията му и не пожела повече да го вижда

Кристияно Роналдо си навлече гнева на милиони по целия свят, откакто реши да излее гнева си от загубата против Евертън през уикенда, удряйки през ръцете дете с аутизъм, опитващо се да го снима на излизане от терена. Майката на момчето даде няколко коментара за медиите от този момент насам, като в последния разкри дълбокото оскърбление на сина ѝ от постъпката на един от обичаните му футболисти.

„ Не мисля, че това беше метод, с цел да се извини. Трябва да ни откри контактите и да го стори персонално. Той самият е татко и съм сигурна, че, в случай че сходно нещо се случи с неговия наследник, той също би бил смутен и шокиран. Попитах сина си дали желае да одобри поканата на Роналдо и да отидем на „ Олд Трафорд “, само че той ми сподели, че не желае повече в никакъв случай да го вижда. Още по-лошото е, че той бе една от аргументите, с цел да отидем на този мач “, сподели дамата пред The Telegraph.

Редица организации за отбрана на децата не пожалиха Кристияно и стартираха акции против проявата му, като в това време 5-кратният притежател на „ Златната топка “ очевидно обмисля идващия си ход, тъй като стои настрани от обществените изяви след оповестеното опрощение в Instagram.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР