Кристияно Роналдо не се продава. Това заяви категорично Ерик тен

...
Кристияно Роналдо не се продава. Това заяви категорично Ерик тен
Коментари Харесай

Тен Хаг: Роналдо не се продава!

Кристияно Роналдо не се продава. Това съобщи изрично Ерик загар Хаг преди началото на лятното турне в Банкок това лято.

„ В момента той не е с нас по персонални аргументи. Плановете ни са Кристияно Роналдо да бъде в тима за идващия сезон. Очаквам да стартира работа с него. Четох, че желае да напусне, само че Кристияно не е за обмен, тъй като желаеме да реализираме триумфи дружно с него. Разговаряхме преди този момент да се трансформира в тематика, поговорихме си добре. Това обаче си остава сред Кристияно и мен. Мога единствено да потвърдя, че имахме в действителност потребен диалог “, сподели новият управител на Манчестър Юнайтед по време на конференцията си в Азия, представен от ESPN.

Слуховете са, че 5-кратният притежател на „ Златната топка “ желае да напусне „ Олд Трафорд “ непременно, с цел да продължи да се състезава в Шампионската лига. Най-често в медиите циркулират имената на Челси, Байерн Мюнхен и Барселона, като даже в Италия подредиха Рома и Наполи измежду тях, въпреки „ римските вълци “ да не вземат участие в най-престижния клубен шампионат. Самите „ червени дяволи “ също са отвън конкуренцията.

Ерик загар Хаг по-късно показа пред клубния уеб страница, че работи интензивно по привличането най-много на състезател в центъра на терена, само че се оглежда и за нападатели. Той отхвърли да приказва по тематиката с Франки де Йонг, като съобщи, че в никакъв случай не би си разрешил да приказва за футболисти, които не са част от неговия отбор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР