Кристиано Роналдо търси нов клуб, след като прекрати договора си

...
Кристиано Роналдо търси нов клуб, след като прекрати договора си
Коментари Харесай

Ужас! Никой не иска Роналдо

Кристиано Роналдо търси нов клуб, откакто приключи контракта си с Манчестър Юнайтед, а испанският „ AS “ написа, че има единствено две благоприятни условия – да отиде в Катар или Саудитска Арабия.

„ AS “ декларира, че никой клуб, състезаващ се в Шампионската лига, не се интересува от Роналдо. Припомняме, че 37-годишният нападател искаше да напусне Манчестър Юнайтед това лято и да подпише с клуб, който играе в елитната клубна конкуренция. Междувременно се появи оферта от саудитския Ал-Насър, съгласно която Роналдо ще печели по 200 милиона евро на година и по този начин ще стане най-добре платеният футболист. Той обаче към момента не е приел и този вид.
Испанското издание счита, че Кристиано Роналдо може да отиде единствено в Близкия изток. Заедно с Ал Насър, той получи оферта и от катарския Ал-Саад, където може да играе с футболисти като Андре Аю и Санти Касорла.
„ Въпреки че желае да играе на най-високо равнище, опциите му са лимитирани. Изглежда, че европейските клубове не са подготвени да рискуват салдото в съблекалнята в средата на сезона ”, приключва „ AS “.


















17:00 17/12 17:00 18/12






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР