Кристиано Роналдо разкри изключително тежки подробности около смъртта на новородения

...
Кристиано Роналдо разкри изключително тежки подробности около смъртта на новородения
Коментари Харесай

Роналдо разкри най-тежкия момент в живота си

Кристиано Роналдо разкри извънредно тежки детайлности към гибелта на новородения си наследник. Португалецът направи това пред журналиста Пиърс Морган, като разгласи, че за него и партньорката му Джорджина Родригес е било „ доста мъчно да го схванат “ цялата обстановка.

Играчът на Манчестър Юнайтед разгласи през април, че синът му е умрял по време на раждането, когато Роналдо и Родригес чакаха близнаци. 

Говорейки пред Моргън по „ TalkTV “, Роналдо, който сега е с националния тим на Португалия и се приготвя за Световното състезание в Катар, съобщи, че това е най-трудният миг в живота му, откогато татко му умря.

„ Това беше, може би, най-лошият миг, през който минах в живота си, откогато татко ми умря “, стартира Роналдо.

" That moment was probably the most difficult moment that I have in my life. "

Cristiano Ronaldo opens up about the devastating death of his baby son, telling Piers Morgan: " We don't understand why it happened to us. " | | |
— Piers Morgan Uncensored (@PiersUncensored)
„ Когато имаш дете, очакваш всичко да е обикновено, а се появава този проблем, мъчно е... имахме много сложни моменти, тъй като не разбираме за какво ни се случи. Беше доста, доста мъчно да разберем какво се случва в този интервал от живота ни. Преминаването през този миг беше най-трудният миг в живота ми; аз и моето семейство, изключително за Джио беше толкоз мъчно “, описа португалецът.

Роналдо добави, че е мъчно да се обяснят страстите от сходна обстановка.

„ Опитах се да обясня на фамилията си и даже на околните си другари. Казвах им: „ Никога не съм се чувствал благополучен и печален в един и същи миг “. Трудно е да се изясни. Толкова мъчно. Това е... не знаеш дали плачеш, не знаеш дали да се усмихваш, тъй като това е нещо, на което не знаеш по какъв начин да реагираш. Не знаеш какво да правиш “, показа петкратният притежател на „ Златната топка “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР