Кристиано Роналдо изглежда щастлив. Не само на терена, където ниже

...
Кристиано Роналдо изглежда щастлив. Не само на терена, където ниже
Коментари Харесай

Майката на Роналдо скочи на снаха си

Кристиано Роналдо наподобява благополучен. Не единствено на терена, където ниже гол след гол, а и в персоналния си живот. От 2017 година до него е Джорджина Родригес.  Футболистът и брюнетката се грижат за общата си щерка Алана-Мартина, както и за наследниците на португалеца от сурогатни майки - Кристиано-младши, Ема и Матео.

На този декор всички почитатели чакат женитба. Оказва се обаче, че един човек е срещу. При това не какъв да е, а майката на Роналдо - Долорес Авейро. Според испанското издание " Марка ", тя е повода да не се е стигнало до това заветно " Да! " в връзките на двойката, предава bTV.

Майката на Роналдо просто не харесва Джио. Дори от ежедневника цитират точните думи на Долорес: " Тя желае единствено пари! Долорес постоянно приказва на сина си да не се дами за Джорджина, тъй като мисли, че тя желае единствено да се възползва от икономическите облаги. При това освен тя. Сестрите му Катя и Елма и брат му Уго мислят същото ".

При пряк въпрос от страна на изданието за въпросния " скандал ", Долорес дава отговор, че не желае да разяснява.

Майката на Роналдо постоянно е имала значима роля в живота му. Според таблоидите тя стои в основата на раздялата сред футболиста и някогашната му половинка - модела Ирина Шейк. Двамата бяха дружно в интервала 2015-2017 година, само че поради недоразумение сред нея и Долорес, двамата прекратиха връзки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР