Кристиан Николов, младият шофьор, който уби телевизионния журналист Милен Цветков

...
Кристиан Николов, младият шофьор, който уби телевизионния журналист Милен Цветков
Коментари Харесай

Делото за смъртта на Милен Цветков остана за юни

Кристиан Николов, младият водач, който умъртви телевизионния публицист Милен Цветков навръх днешния ден през 2020 година, е болен от ковид. Това стана ясно през днешния ден по време на несполучлив опит на Върховния касационен съд (ВКС) да гледа делото като последна инстанция.

Интересно е, че болничният лист е постъпил през вчерашния ден в 17 часа, което докара до спор сред прокуратурата и юристите. Обвинителят Божидар Джамбазов изрази подозрения към достоверността на показания оправдателен документ. Съответно, юрист Любомир Таков направи ядосан коментар пред публицистите, че в профил копаят улица " Позитано " (до постройката на Съдебната палата в София), може би тъй като търсят дипломата на прокурора.

На предходната инстанция Кристиан Николов получи девет години затвор и 10 години отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство.

За починалия Милен Цветков присъдата апелират представители на невръстния му наследник Боян и огромната му щерка Калина.

Делото ще се реши на 21 юни.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР