Няма алкохол в кръвта на 21-годишния шофьор на мощния джип,

...
Няма алкохол в кръвта на 21-годишния шофьор на мощния джип,
Коментари Харесай

Няма алкохол в кръвта на шофьора, причинил катастрофата в Пловдив

Няма алкохол в кръвта на 21-годишния водач на мощния джип, който провокира злополука в Пловдив. Това е открила химическата експертиза, оповестиха от прокуратурата в града.

От Окръжна прокуратура-Пловдив оповестиха, че следствие за определяне на аргументите за пътнотранспортно произшествие, при което на 13 май 2024 година, в гр. Пловдив, на бул. „ Руски “, са починали Кристиан Екмекчиян, на 21 година, лидер на лек автомобил „ Рейндж Ровър “, и 20-годишната Теодора Николова, негова спътничка, продължава. В кръвта на момичето също не е имало съществуване на алкохол.

По същото досъдебно произвеждане са назначени химическа експертиза, която би трябвало да даде отговор дали в кръвта на водача е имало съществуване от приложимост на наркотични субстанции, както и автотехническа експертиза-за определяне на аргументите за произшествието и скоростта на придвижване на автомобила. Заключенията на същите още не са направени.

При пътното произшествие са били ранени още две лица – мъж на 22 година и жена на 22 година, пътуващи в автомобила. Те се намират за лекуване в болница. След подадения сигнал за произшествието на мястото са пристигнали екипи на полицията и пожарната, като при премахване на следствията е потърпевш пожарникар. Той също се намира в болнично заведение за лекуване.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР