Криско изненада феновете си, пише Lupa.bg. Доскоро нисичкият рапър, вече

...
Криско изненада феновете си, пише Lupa.bg. Доскоро нисичкият рапър, вече
Коментари Харесай

Криско драпа да става президент! Ежел се: Имам кариерата и влиянието

Криско изненада почитателите си, написа Lupa.bg. Доскоро нисичкият рапър, към този момент чалгар твърдеше, че с бъклица и погача да го канят, отново няма да влезе в политиката. Сега пишман рапърът запя друга ария.

След като видя, че Луна го може, се навил да се опитва и той. Уж на смешка хиймейкъра решил да тества електората и да види дали го утвърждават за президент.

Габровецът напряко си нацелил не къде да е, а непосредствено президентското кресло, тъй като се имал за освен това от Луна.

„ Луна два пъти се опита да влезе в Парламента, за какво и аз да не опитвам. Като виждам какви влизат там, аз съм доста по-достоен от мнозина. Имам кариерата и въздействието, мястото ми е единствено там “, ежел се като петле артистът.

Затова той пуснал анкета в социалките към почитателите си, с цел да ги пита дали биха дали своят вот на президентските избори за него.

След края на анкетата Кристиян Талев, както е същинското му име, заречен почтено и честно, единствено нека да не е като политик, да оповести резултатите от анкетата.

Вероятно Криско е прихванал от лицемерието на националните ни избраници. Защото преди време, на въпрос на почитател, дали би влезнал в политиката дал отговор, че няма такова желание, тъй като не е негова работа.

„ Криско е лаком за пари и власт, и нищо чудно в действителност да се цани за президент “, разясняват го в нета.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР