Криминалният психолог Тодор Тодоров коментира жестоката катастрофа, предизвикана от дрогиран

...
Криминалният психолог Тодор Тодоров коментира жестоката катастрофа, предизвикана от дрогиран
Коментари Харесай

Криминален психолог за убиеца Кристиан - в главата му е нямало нищо, тотално неадекватен

Криминалният психолог Тодор Тодоров разяснява жестоката злополука, провокирана от дрогиран юноша, при която почина журналистът Милен Цветков. ”В момента, в който се качваш да шофираш в такова положение най-вероятно в главата ти няма нищо, тъй като си тотално несъответстващ. Важно е какво е в главата на този вид хора, че да решат да вършат тези неща. ”, споделя той.
" Преди да употребят опиатите, те имат техническо време да разсъждават, какво биха могли да създадат ", сподели Тодоров пред Нова телевизия. Той показа, че в първия миг не е повярвал какво се е случило с Милен Цветков и даже е помислил, че това е подправена вест.

По негови думи, индивидът, взел участие в злополуката с Милен Цветков, е правил това и преди. „ Бих се изненадал, в случай че фамилията и приятелите му кажат, че не знаят за нещата, които е правил “, споделя Тодоров.

Психологът е на мнение, че когато има проблем с детето, това демонстрира, че има подобен и в фамилията. За да не забележиш, че детето ти взима опиати, значи, че нямаш изчерпателен контакт с него и се отнасяш доста неглижирано към протичащото се.

„ Категорично считам, че няма метод това да се случва на този юноша за първи път. Без значение какво ще споделят родственици и другари, с цел да го оневинят и да го освободят от отговорност. В този случай тази отговорност е доста по-голяма от това, че е умъртвил един човек. Когато гледах записите от случая, видях, че убитите са могли да бъдат още 10 “, споделя Тодоров.

„ Най-вероятно е това момче да е от този вид младежи, които считат, че светът е основан за тях. Те мислят, че каквото и да се случи, ще им се размине. Смятам, че в случай че след година, когато същинското дело стартира, публицистите не се интересуват будно от случая, присъдата на младежа може да бъде много по-лека “, сподели психологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР