Крим завинаги ще остане с Русия. Западът начело със Съединените

...
Крим завинаги ще остане с Русия. Западът начело със Съединените
Коментари Харесай

Лавров: Крим завинаги ще остане с Русия и Западът не може да промени това

Крим вечно ще остане с Русия. Западът отпред със Съединените щати не може да промени това, съобщи съветският министър на външните работи Сергей Лавров. Подробностите от кореспондента ни в Москва Ангел Григоров. 

В изявление за телевизия „ Крим 24 “ Лавров назова присъединението на полуострова към Русия „ епохално събитие в най-новата история на страната “.

„ Преди седем години, в цялостно сходство с интернационалното право, вие гласувахте за влизането на полуострова в състава на Руската федерация “, сподели той. 

По думите му това е бил единственият метод за отбрана на ползите, достолепието и живота на кримчани на фона на  „ заканите от страна на националистите и неонацистите, които пристигнаха на власт в Киев вследствие на автиконституционния въоръжен прелом “. 

На творби на 16 март 2014г. в Република Крим и град Севастопол референдум над 97% от участниците се оповестиха за самостоятелност от Украйна и присъединение към Русия. Още в края на февруари на полуострова бяха трансферирани съветски бойци без опознавателни знаци. Съединените щати, Европейския съюз и Украйна квалифицират тези събития като анексиране на суверенна украинска територия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР