Крилото на ЦСКА Георги Йомов заяви, че той и неговите

...
Крилото на ЦСКА Георги Йомов заяви, че той и неговите
Коментари Харесай

Георги Йомов: Най-важното е да играем като отбор срещу Йънг Бойс

Крилото на ЦСКА Георги Йомов съобщи, че той и неговите съотборници не се тормозят от нищо преди гостуването на Йънг Бойс в Лига Европа. Той се върна и на дуела от efbet Лига против Царско село, когато „ алените “ завоюваха с гол в последната минута.

" Не бих споделил, че имаше несериозно отношение против Царско село. Все отново си взехме трите точки в последната минута, което беше значимо и си свършихме задачата. Сега отиваме със самочувствие. Сега е най-важно за нас да играем като тим и по този начин, както играхме против Рома. Запознаха ни с Йънг Бойс, само че сме съсредоточени върху нашата и игра и това по какъв начин ще се представим ние. По принцип нищо не ни тормози. Играем го на 100% и вършим това, което сме упражнявали. Мисля, че нещата ще ни се получат както би трябвало “, сподели Йомов.

Футболистът взе отношение и по отношение на изкуствения терен, на който ще се играе мача. „ Изобщо не сме играли на неестествен терен. На мен ми се е случвало един път да играя, а придвижването на топката е по-специфично. Тревата е ново потомство и не се разграничава от естествения терен. Надявам се, че няма да ни е проблем “, добави нападателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР