Крилото на Шумен Георги Кендеров изигра най-добрия мач в кариерата

...
Крилото на Шумен Георги Кендеров изигра най-добрия мач в кариерата
Коментари Харесай

Георги Кендеров: Те имаха по-голямо желание

Крилото на Шумен Георги Кендеров изигра най-хубавия мач в кариерата си в българското състезание, откакто наниза 30 точки за 35 минути в коша на Ямбол. Усилията му обаче не бяха задоволителни, защото неговият тим позволи проваляне с 68:84 от ямболии в дуел от шестия кръг в НБЛ.
 Ямбол записа втори триумф в НБЛ Ямбол записа втори триумф в НБЛ
“Не отговорихме на тяхната експанзия. В началото дръпнахме заради обстоятелството, че първоначално играхме по-агресивно. От тази обстановка се получи този процес. Опитахме се в третата част да се върнем, смъкнахме разликата до 12 точки, само че не ни стигнаха силите. Трябва да работим още. Паузата също въздейства, само че както ние, по този начин и те нямаха мачове. Може би те имаха по-голямо предпочитание през днешния ден. Опитахме, само че толкоз ни стигнаха силите. Тази година сформирахме един добър колектив. 

Българите сме равностойни, чужденците ще се нагодят. Още не са привикнали с европейския баскетбол, само че ще свикнат. Поставили сме си цели плейофи и присъединяване за Купата на България. Аз работя крепко, всеки ден съм в залата. Давам максимума от себе си и се надявам да играя по същия метод. Мисля, че може и отсега нататък да изглеждаме още по-добре както аз, по този начин и тимът ”, съобщи Кендеров.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР