Крилото на коментира победата над с 4:1, както и жребия

...
Крилото на коментира победата над с 4:1, както и жребия
Коментари Харесай

Десподов: Ще мислим за Локо след мача с Арда

Крилото на разяснява успеха над с 4:1, както и жребия за Купата на България. Той показа упованията си и за идното домакинство на Арда на следващия ден.

„ Срещу Берое започнахме доста добре. През първите 15 минути доста добре притиснахме противника си, отбелязахме гол, а можеше да осъществяваме и втори. След това, сякаш леко се дръпнахме обратно и дадохме самодейността на Берое. Дори в последните минути на първото полувреме можеха да отбележат гол. Не знам за какво се получава по този начин и би трябвало да поработим доста съществено върху това, тъй като не е добре и против по-добри тимове, може да ни коства успеха “, съобщи Десподов пред " Диема ".

„ Моята позиция е, че сигурно ние сме по-добрият тим. Излизаме, вкарваме гол и би трябвало да създадем всичко по силите си, с цел да осъществяваме втори и да успокоим мача. А не да разрешаваме на противниковия тим да ни пресира и да основава обстановки пред нашата врата. Това е моето персонално мнение. Не мисля, че има напрежение. Всеки един от футболистите на Лудогорец знаеше, че този мач е значим, с цел да можем да дръпнем с осем точки напред. Не мисля, че имаше огромно напрежение, а ние просто знаехме, че сме по-добрият тим и че би трябвало да излезем и да си играем нашата игра, щеше да е съвършено, както и се получи “, добави още той.

„ Чувствам се доста добре. Радвам се, че способствам тимът да вкарва голове с моите асистенции, а също по този начин и че означих. Както споделих преди този момент – головете ми липсват. Остават доста мачове, в които мога да наваксам. Мисля, че няма смисъл да разясняваме в този момент купата. Остават доста дуели до края и би трябвало да се фокусираме върху нашата игра. Необходимо е да надграждаме на всяка една подготовка и да ставаме все по-добри. Не бива да се концентрираме върху другите тимове и да гледаме те какво вършат в мачовете си “, сподели крилото.

„ Мисля, че изтеглихме добър чоп, който и да ни се беше паднал, играем ли нашата игра и сме стимулирани, няма кой да ни спре. Но дано да не мислим за този мач, тъй като в петък играем против Арда. Няма да е елементарен мача. Нека да сивземем този дуел и по-късно ще проучваме и мислим за Локомотив Пловдив “, съобщи Десподов.

„ Арда е добър тим. Доколкото си припомням, мачът с тях в Кърджали беше доста прекрасен и динамичен, с голове и обстановки от двата тима. Надявам се да стане хубав дуел и ние да излезем спечелилите “, добави още той. efbet Лига 21 кръг, събота 13 март  Лудогорец 18:00предстои  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР