Крилото на Барселона Усман Дембеле има устна договорка с шефовете

...
Крилото на Барселона Усман Дембеле има устна договорка с шефовете
Коментари Харесай

Крило на Барселона с устна договорка с ПСЖ

Крилото на Барселона Усман Дембеле има джука сделка с шефовете на Пари Сен Жермен да укрепи клуба през лятото, твърди " Фут Меркато ". Както е известно, договорът на французина с каталунците изтича през лятото и на този стадий той не го е възобновил. Затова ползата към него е голям, само че наподобява парижани са с едни гърди пред съперниците си.

За предстоящата разлъка сред Барселона и Дембеле се приказва от дълго време. Каталунците даже пробваха да го продадат още през зимата, само че не сполучиха. В последна сметка в клуба се помириха, че крилото ще доиграе сезона на " Камп Ноу " и ще си тръгне като свободен сътрудник. Напоследък обаче футболистът стартира да получава повече благоприятни условия за изява и направи някои мощни мачове, след което се заприказва, че може да промени решението си и въпреки всичко да остане. Изглежда обаче това е малко евентуално да се случи.

Ситуацията към Дембеле се следи от много клубове, измежду които Манчестър Юнайтед, Челси, Тотнъм, Ювентус и Байерн (Мюнхен). Изглежда обаче от Пари Сен Жермен са изпреварили конкуренцията и към този момент са постигнали джука сделка с футболиста. На " Парк де Пренс " гласят крилото за заместител на Килиан Мбапе, който ще си тръгне като свободен сътрудник през лятото, най-вероятно в посока Реал Мадрид.

През този сезон Дембеле има 19 мача за Барса, в които е отбелязал 2 гола и е направил 7 асистенции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР