Крилата на Милуоки Бъкс Янис и Танасис Адетокумбо посетиха своя

...
Крилата на Милуоки Бъкс Янис и Танасис Адетокумбо посетиха своя
Коментари Харесай

Фамилия Адетокумбо се събра в Испания


Крилата на Милуоки Бъкс Янис и Танасис Адетокумбо посетиха своя брат - Алекс, който сега е част от испанския първокласен Мурсия. Както е известно, 19-годишният минимален брат Адетокумбо подписа тригодишен контракт с тима, воден от Сито Алонсо, откакто реши да даде старт на професионалната си кариера, загърбвайки образование в университет. Единствено Костас Адетокумбо липсваше от фамилната картинка, защото той е част от тима на Лос Анджелис Лейкърс и към момента е в " балона " в Орландо.

| MVP |

Entrenamiento del grupo de Élite con la presencia de y, que han venido a ver a su hermano.
— UCAM Murcia (@UCAMMurcia)
“Първо, благополучен съм, че съумях да дойда тук, с цел да видя брат си, защото от дълго време не сме се виждали. През трите месеца, в които бях в “балона” в Орландо, той беше тук самичък. Чудесно е да видя дребния си брат, да видя дали съумява да поддържа къщата си чиста и дали си оправя леглото. Радвам се, че е стимулиран. Психически е задоволително предан и подготвен за новия сезон, в действителност желае да се усъвършенства. Говорих със Сито, той ми сподели, че Алекс се е фокусирал върху това да учи нови тактики, да се конкурира и да се забавлява”, показа двукратният MVP на НБА Янис за брат си.

Proud of you! I’m very excited for your journey!
— Giannis Ugo Antetokounmpo (@Giannis_An34)
“Той към момента е доста млад и подписването на първия професионален контракт не е елементарно, когато си на 18 или 19 години. Но той се приспособява доста бързо. Играх в това състезание преди него и считам, че тук е идеалното място за играчи като нас. Той се усъвършенства доста бързо и най-важното в тази ситуация е, че се усеща добре в Мурсия”, добави Танасис, който игра в Морабанк Андора през сезон 2016/17.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР