Краят на зимата – началото на пролетта Родените от февруари до

...
Краят на зимата – началото на пролетта
Родените от февруари до
Коментари Харесай

Как сте със здравето според сезона на раждане

Краят на зимата – началото на пролетта

Родените от февруари до март нормално са обект на доста алергии и са податливи на сходни инфекции и болести. Те постоянно страдат от дисфункция на щитовидната жлеза, ставни възпаления и сърдечни болести.

Пролет (април – май)

Децата родени през този интервал, са с по-слаба имунна система и е разумно, поради обстоятелството, че през април стартират простудите, а през май не престават и вирусните инфекции. По-напред в годините, тези хора имат проблеми с паметта и се поддават на развиването на деменция и сърдечно-съдови болести.

Начало на лятото Това са доста слънчеви хора, носещи въодушевление, само че с годините се променят и постоянно ги застига меланхолия и проблеми с дихателните органи. За сметка на това пък тези хора рядко се оплакват от мигрена (при жените) и от болки в гръбнака (при мъжете).

Средата на лятото

Учени виждат, че родените през юли живеят до дълбоки старини. Все отново изследването демонстрира, че тези хора са предразположени към артрит и астма (мъжете), а дамите пък към бронхит, остеохондроза и тумори.

Краят на лятото и началото на есента

Това са хора, които също страдат от мног алергии. Мъжете с времето се оплакват от тромбоза и нараснала отмалялост, а дамите постоянно са наранени от онколочини болести. Но и двата пола рядко може да страдат от меланхолия или диабет.

Разгара на есента

Това е времето, когато родените бебета имат всички шансове да живеят до дълбоки старини. Техните майки ядат основно плодове и зеленчуци, до момента в който са бременни и се разхождат доста на чист въздух. Това са хората с чудесно здраве.

Зима (декември – януари)

Родилките през зимата постоянно са страдали от депресивни положения и заради тази причина и техните деца имат податливост да са тъжни. Разбира се значимо е да отбележим най-после, че това в кой месец сте родени не е единственият фактор, само че също и методът на живот на индивида и родилката. Важно е да живеете здравословно и да се преглеждате постоянно!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР