Краят на тази шеметна година наближава и е време за

...
Краят на тази шеметна година наближава и е време за
Коментари Харесай

8-те най-добри романтични книги за 2018-та година

Краят на тази шеметна година наближава и е време защо? Точно такааа... за равносметки, стремежи и ранглисти от вида "10-те най ". Знаем доста добре, че може би последните са ви омръзнали до болежка, само че аз ще ви издам една загадка - днешната "класация " ще ви въодушеви! И подсигурявам, че ще ви хареса.

Защото кой би отказал малко романтика в сивото всекидневие (как го ненавиждам този израз). Та, в случай че не желаете всекидневието ви да е с този избран цвят, аз ви предлагам да се отдадете на четене. Толкова е просто.
 image2_16x9.png ГОДИШНИЯТ ХОРОСКОП ЗА 2019! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
Днес имам цели 8 сантиментални заглавия за вас. Те съумяха да стоплят освен моето, само че още много сърца по света, и в случай че инцидентно сте пропуснали да ги прочетете, или не сте попаднали на тях - през днешния ден ви ги предлагам!

Те са идеални освен за персонално прилагане, само че и за коледен подарък. Ако се чудите какво да купите на обичаната жена, майка, сестра или другарка, през днешния ден ви давам няколко хрумвания и за това.

Това са 8 книги, които ще ви накарат да забравите за паниките си и да се впуснете в няколко сантиментални истории. Особено подобаващи са за уютните зимни вечери у дома. Препоръчвам да ги приемате комфортно седнали на дивана с чаша парещ шоколад в ръка.

Дами и господа, представям ви Най-романтичните книги за 2018-та, които допряха сърцата ни:

Към листата с прелестните книги >>>

 книга Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР