Краят на месец август ми предложи страхотната възможност да пътувам

...
Краят на месец август ми предложи страхотната възможност да пътувам
Коментари Харесай

IFA, Кристина, Берлин

Краят на месец август ми предложи страхотната опция да пътувам до Берлин и за първи път аз, градското момиче, да се потопя напълно в света на технологиите. И по този начин, на драго сърце одобрих общителната покана на Samsung Bulgaria и се насочих на странствуване към ревюто IFA Berlin 2017.  IFA Berlin е интернационално комерсиално ревю за електроника, осведомителни технологии, информационни технологии. Това е и най-голямото събитие за потребителска техника в Европа. На него може да се види най-интересното и новаторското при бялата и черната техника и персонално да се посетят специфичните зали за проява и тестване на показаните артикули и приложения.

Тази година IFA Berlin 2017 стартира на 01 септември и продължи до 06 септември. А Samsung Electronics употребява наличието си на ревюто, с цел да ни показа извънредно най-новите си потребителски артикули и новаторски технологии, с които невъзможните до момента неща стават вероятни.

На 30 август по време на конференцията (в красивата постройка " Темподром " в Берлин), на която имахме опция да присъстваме, марката акцентира фокуса си върху изработването и свързаността на своите артикули. Също по този начин разгласи нови партньорства, които дават опция на технологиите на компанията да слагат нови стандарти.



Вдъхновени от потребителите, нововъведенията на Samsung трансформират живота им неотложно. Всичко се основава на следните три значими неща: майсторска направа, интелигентна взаимосвързаност и блян към невъзможното.

И защото технологията към този момент е неразделна част от всеки един аспект на живота ни, няма по какъв начин да не оценим високо продуктите и услугите, които се приспособяват точно към нас и дефинират тона на това, което става наша норма.

А ето и кое ново от света на технологиите в действителност ме впечатли, заради което, сигурна съм, заслужава и вашето внимание.

 

Истинско майсторство за значими нововъведения при домакинските уреди



Новите домашни уреди на Samsung, показани на IFA 2017, са проектирани с една-единствена цел – да донесат осезаема разлика в живота ни благодарение на блестящи нововъведения.

Перлата измежду тях е безжичната прахосмукачка POWERstick PROTM. Осигурявайки най-хубавото решение за разчистване, POWERstick PROTM ни подсигурява мощна почистваща успеваемост, лесна поддръжка и дълготрайна батерия. Моделът е екипиран със 150 вата всмукателна мощ, което ни обезпечава 40 минути време за работа и живот на батерията до пет години. POWERstick PROTM също по този начин разполага с приставка Flex Handle, която се сгъва до 50 градуса, позволявайки елементарно да почистим даже труднодостъпните пространства в дома (например под мебелите).

 

Нови стандарти при образните екрани



Samsung показа проектите си за разширение на категорията QLED в Европа с плоската версия на модела Q8F, който чакаме с размери 55 и 65 инча. Този модел ще бъде част от най-голямата серия тв приемници в Европа, която се състои от 14 QLED модела в закривен и плосък вид и размери от 49 до 88 инча.

И наблягайки още по-силно своята QLED гама, марката също по този начин разгласи своето партньорство с Panasonic и 20th Century Fox, с цел да спомогне разпространяването на технологията HDR 10+. А през идващите месеци се чака в това партньорство да се включат и други холивудски студиа, снабдители на наличие и разработчици на игри.

 

Най-доброто в интелигентния метод на живот, фитнеса и здравето



В тази категория Samsung Electronics показа три нови устройства в своето водещо в промишлеността портфолио от портативни устройства: Gear Sport, грациозен и водоустойчив фитнес смарт часовник; Gear Fit2 Prо, усъвършенствана спортна GPS гривна с интелигентни функции; Gear IconX, второ потомство на новаторските безжични слушалки на компанията.

Тези нови устройства на Samsung разрешават на потребителите да извлекат максимума от своя ден и им оказват помощ да водят по-здравословен и уравновесен метод на живот. Те ще ви оказват помощ при редица действия – от следене на фитнес индикаторите до наблюдаване на хранителния режим, съня и мотивационното образование. С въвеждането на нови смарт функционалности, лесни за потребление функционалности и партньорство с водещи имена в региона на технологиите и фитнеса, със серията ще постигнете доста повече от своите фитнес цели.

А напълно скоро ще ви опиша и за другите си усещания от Берлин, както и какво още ми се случи по време на това софтуерно пътешестване в бъдещето!

С поддръжката на Samsung Bulgaria
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР