Край на строгите диети и дългите списъци със забранени храни!

...
Край на строгите диети и дългите списъци със забранени храни!
Коментари Харесай

Яжте закуската си като крал, обяда като принц, а вечерята като бедняк

Край на строгите диети и дългите описи със неразрешени храни!. Всички, които имат предпочитание да отслабнат, само че пък им е мъчно непрекъснато да се лимитират от разнообразни храни, към този момент могат да си отдъхнат. Оказва се, че тайната не е единствено в това с какво се храним, а и по кое време консумираме храната, оповестява Попшугър.

Мишел Бриджес работи като инструктор и също така е създател на книга за промяна на тялото – тя дава своите скъпи препоръки на хората с проблеми в храненето и килограмите.

Бриджес предлага да закусвате като крале, да обядвате като принцове и да вечеряте като сиромаси. Специалистът дава пояснение и за какво тези препоръки са значими и използвани ли са в реалност.

Преди всичко богатата закуска заран ще ви даде задоволително сила за деня, а и ще имате премного време през целия ден да изгорите калориите. От друга страна, няма да се измъчвате от апетит, до момента в който пристигна време за обяда, а и ще забравите за нощното преяждане.

 Закусване

Дамата споделя, че множеството хора, с които е работила като инструктор, в действителност не закусвали. Дори не хапвали съвсем нищо през целия ден, а вечер, когато се приберат вкъщи, изяждат големи количества храна и надлежно доста калории. Голяма част от клиентите на Бриджес ставали да ядат и през нощта.

Природата не може да бъде победена, по тази причина вместо човек да си играе с нея, може да се съобрази и това да му бъде от изгода. Много диетолози и фитнес инструктори се съгласяват с тази позиция – закуската фактически е най-важното хранене и би трябвало да бъде най-обилното.

Други експерти, които поучават калоричните храни да се ядат най-вече заран, са известният диетолог Боб Харпър и треньорът на известните Гунар Питърсън.

Питърсън, който е отговорен за извивките на София Вергара, поучава своите клиенти да не хапват въглехидрати като паста или ориз в по-късната част на деня.

 Ориз

Друг експерт по храненето - Шира Ленчевски, споделя, че биологичният темп на човешкото тяло води и до промени в метаболизма. Това трансформира цялостните с въглехидрати и тежки храни по-лесни за разграждане, най-много в случай че се похапват в по-ранните часове на деня.

Разбира се, сходна тактика никога не значи, че денят ви би трябвало да стартира с мекица или поничка с шоколад, най-малко не всяка заран. Но пък сходно предписание звучи рационално и в последна сметка не е кой знае какъв брой мъчно за осъществяване.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР