Кратка справка в най-големия сайт за автомобили у нас mobile.bg,

...
Кратка справка в най-големия сайт за автомобили у нас mobile.bg,
Коментари Харесай

Една практична кола под 10 000 лв.

Кратка информация в най-големия уебсайт за коли у нас mobile.bg, демонстрира, че що се касае до идеалното съответствие сред цена, функционалност и изгодност, баничарката Peugeot Partner е един от отличните разновидности.

Тази кола е съвършената пресечна точка сред фамилната и служебната кола, която се оправя еднообразно добре и в двете функции. Каросерията съставлява нещо от сорта на плътно комби с висок покрив.

Сред огромните плюсове са високия транспортен потенциал, просторния интериор и функционалния салон с многочислените отделения за разнообразни предмети. Нашата рекомендация е да потърсите Multispace и Teppe модификациите, които са с най-богато съоръжение.

Що се отнася до вид мотор, то съгласно нас за предпочитане е Peugeot Partner в композиция с 1,6 литровия HDI дизелов мотор. Като най-препоръчителна е втората генерация на модела, производството на която започва през 2008 година.

И още един съвет - Citroen Berlingo, който е софтуерен близнак на Peugeot Partner е недотам устойчив. С течение на времето той дефектира повече, а и сервизирането му в формалните представителства у нас не е на равнището на Peugeot.

Така че в случай че търсите относително евтина кола, която да става, както за града, по този начин и за отвън него, която да е и фамилна, и служебна и не сте толкоз придирчив към по-твърдата возия, то безусловно обърнете внимание на Partner.
Какви екземпляри Partner се продават у нас - вижте ТУК .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР