Кратка информация за оперативната обстановка за България по отношение на

...
Кратка информация за оперативната обстановка за България по отношение на
Коментари Харесай

Витанов успокои за празниците

Кратка информация за оперативната конюнктура за България във връзка с пандемията COVID-19 за 2-ри декември даде математикът от Българска академия на науките проф. Николай Витанов във Facebook.

" Омикрон разновидността на вируса - знаците споделят, че още го няма в България или в случай че го има, е надълбоко прикрит под превъзходството на делта разновидността. Системата за ранно предизвестие на Витанов не го засича. Няма го още или в случай че се е явил, са единични случаи без изключително значение за момента. Тук да ви напиша нещо. Няма де се плашите - няма го Омикрона в България. Питате ме за количествени оценки. Мога да ги направя, само че избирам да изчакам да пристигна разновидността тук. Защо не бързам. В Южна Африка населенето е по-младо, на него новият вид му работи по един метод. Тук много хора са 60+. Вариантът ще води до други резултати.

Искам да видя по какъв начин ще тръгне и дали ще тръгне според педварителните калкулации, които съм направил. Второ - обрисуват се спокойни празници - дано други ви плашат какво ще е след Нова година. Аз съм споделил единствено, че след Нова година ще имаме проблем. Но да изтикаме до такава степен ", написа математикът в обществената мрежа.

Вижте и целия разбор на проф. Витанов:

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР