Краставицата присъства на много трапези. Този зеленчук не само носи огромни

...
Краставицата присъства на много трапези.
Този зеленчук не само носи огромни
Коментари Харесай

Никога не яжте краставици и фъстъци едновременно - ето защо

Краставицата участва на доста трапези.

Този зарзават освен носи големи изгоди за здравето на цялото тяло, само че също по този начин има позитивен резултат върху хубостта, заради което е спечелил общопризнатата обич на хората, написа китайският вестник Sohu, представен от Агенция Фокус.

Краставицата съдържа витамин С, който обезпечава избелващ резултат. Ето за какво, в случай че желаете да изсветлите старешки петна по лицето си, правете маски от краставици и вечер яжте краставици. Освен това този зарзават способства за загуба на тегло. Фибрите, съдържащи се в краставиците, усъвършенстват стомашно-чревната пъргавина, оказват помощ за елиминирането на токсините, а също по този начин възстановяват работата на червата и оказват помощ за попречване на запек.

Силицият прави косата по-гладка, а ноктите трайни и блестящи. Сярата също форсира растежа на косата. Краставиците са богати на разнообразни витамини и хранителни субстанции, които са потребни за кожата и спомагат за закъснение на процеса на стареене. Диетичните фибри, калий и магнезий, съдържащи се в този зарзават, контролират кръвното налягане и предотвратяват развиването на хипертония.

Витамин В1 има удобен резултат върху действието на мозъка и нервната система, което работи успокояващо и оказва помощ при лекуването на бодърствуване. Краставиците оказват помощ за понижаване на температурата, обезвреждат токсините и предотвратяват задържането на урина, като цяло са отличен метод за пречистване на организма. Въпреки големите изгоди, значимо е да знаете за особеностите на комбинирането на този зарзават с други артикули.

Фъстъците са богати на ненаситени мастни киселини и диетични фибри, не съдържат холестерол и са натурален хипонатричен артикул. Фъстъците съдържат ресвератрол, който е натурален полифенол с висок резултат срещу стареене. Този артикул е богат и на мазнини и аминокиселини, нужни за действието на човешкото тяло. Лесно се всмуква и обезпечава доста сила.

Трябва обаче да сте наясно, че фъстъците въобще не се съчетават добре с краставицата. Комбинираната приложимост на тези артикули ще провокира диария, дискомфорт в корема и други отрицателни реакции на стомашно-чревния тракт. Ето за какво, никога не комбинирайте фъстъци и краставици между тях, целесъобразно е да осигурите най-малко един час разлика сред използването на тези артикули.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР