Краставицата е зеленчук, богат на витамин А и С, съдържа

...
Краставицата е зеленчук, богат на витамин А и С, съдържа
Коментари Харесай

Магическа напитка от краставица и вода намалява зверския апетит!

Краставицата е зарзават, богат на витамин А и С, съдържа също и малко магнезий и силиций. Известно е, че се състои от 98 % вода. Ползата от нея е огромна. Помага на храносмилането и най-много да се усвоят мазнините и белтъчините.

Много е потребна за хора, които имат нарушена обмяна на веществата. Ако имате гастрит или запек, яжте пресни краставици!

Заради дребното си калории (само 10 на 100 грама) краставицата е мечтан зарзават за хора, които желаят да отслабнат. Намалява равнището на холестерола, бори се и с диабета.

Краставиците работят ободряващо и при сутришен махмурлук.

Предлагаме ви рецепта за здраве и сила от краставица и вода, с която ще свалите дори и малко килограми!

 Краставици

Приготвя се напитка от един или два литра вода, една краставица се нарязва на кръгчета и се поставя във водата. Добавят се резени от един лимон, три стръка листа от прясна мента.

Напитката се оставя в ледник за една нощ. Най-добре да се подготви в буркан. На другия ден се пие когато и да е, до момента в който свърши.

Този пресен коктейл ще ви помогне, в случай че спазвате диета и хранителен режим - тази напитка ще понижи апетита ви и възприятието за апетит.

Вълшебната примес ще усъвършенства работата на сърдечносъдовата система и ще почисти организма от насъбраните отрови.

Краставицата е и скъп подарък за кожата. Свива порите, освежава и изглажда леки бръчици.

Сега е времето да се възползваме от този потребен зарзават, подарък от природата, с цел да отслабнем, да сме здрави и красиви!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР