КрасотаКлючовата дума за родените в граничния период 19-24 септември е

...
КрасотаКлючовата дума за родените в граничния период 19-24 септември е
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Между Дева и Везни


Красота

Ключовата дума за родените в граничния интервал 19-24 септември е к расота . Това е времето, което дава отговор на 42 години в живота на човек и на началото на есента (на 23 септември настава есенното равноденствие). В идеалния вид е време за изобилна беритба, която скоро ще завърши.

Това е време в живота, когато човек е на кръстопът и стартира от ден на ден да прави оценка и търси хубостта . Едни хора стартират да поставят повече грижи за здравето и външния си тип, други търсят компанията на красиви и младежи, трети съумяват да открият един нов и по-зрял блян за хубост, който е бездънен и дълготраен .

Хората, родени в този интервал, преследват хубостта и чувствените наслаждения . Те са привлечени от красиви хора и предмети, от изкуство и желаят да живеят в естетична среда. Имат усет към детайла и могат да сполучливо да се занимават с бизнес или фамилни действия.

Като родени в граничен интервал, тези хора имат спорни характерности, само че в тази ситуация те могат да бъдат сполучливо интегрирани към централната тематика за Красотата. Въпреки това на тях постоянно им липсва дълбочина в прочувствената и интуитивната сфера и могат да се трансфорат в повърхностни персони . За тях безспорно е от по-голяма значимост по какъв начин наподобяват нещата. Но доста постоянно родените в този интервал търсят съвършената външна репрезентация на тяхна лична вътрешна визия , която произтича от доста надълбоко.

Препоръки

Не залитайте прекалено по външния тип. Търсете хубостта, само че без да следвате трендовете и без обсебеност. Не подценявайте духовните си цели и избягвайте крайния материализъм. Грижете се за нервната си система.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР