Красиви момичета е новото предложение от Карин Слотър. Сюжетът разказва...

...
Красиви момичета е новото предложение от Карин Слотър. Сюжетът разказва...
Коментари Харесай

Красивите момичета търсят тайни в миналото

" Красиви девойки " е новото предложение от Карин Слотър.

Сюжетът споделя...

Деветнайсетгодишната Джулия Каръл изчезва безследно и това унищожава фамилията й. Родителите й се развеждат, а сестрите й стопират да си приказват. Сега, четвърт век по-късно, изчезва друго момиче, а брачният партньор на Клеър - най-малката щерка на семейство Каръл - е погубен по време на безразсъден случай.

Клеър е уверена, че двата случая са свързани, само че единственият човек, към който може да се обърне за помощ, е Лидия - сестрата, която не е виждала от 20 години.

Какво е общото сред изгубването на една тийнейджърка и убийството на мъж на междинна възраст?

Двете сестри вземат решение да потърсят отговор в предишното. И когато се заравят в него, попадат на секрети. Тайни, които са разрушили фамилията им... и непредвиден късмет за възмездие и възмездие.

" Красиви девойки " е вълнуващ и вцепеняващ психотрилър, в който изразът " нещата не са такива, каквито наподобяват " добива нови измерения.

Карин Слотър отрасва в малко градче в Южна Джорджия и написа още от дете. Тя е авторка на бестселъри на " Ню Йорк Таймс ". Има две сполучливи поредици - " Грант Каунти " и " Уил Трент ", както и шест независими романа. Нейните книги са преведени на 36 езика и са продадени допълнително от 35 милиона екземпляра. Онова, което я отличава от останалите създатели, е характерният й жанр, който смесва готика и крайм ноар. Поредицата й " Грант Каунти " е на път да се трансформира в ефирен сериал, където Слотър ще е съсценарист на пилотния епизод. От дълги години живее в Атланта.

 Снимка 306604
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР