Красиви актриси ще радват публиката в премиерни телевизионни продукции от

...
Красиви актриси ще радват публиката в премиерни телевизионни продукции от
Коментари Харесай

Кои тв красавици гледаме от септември

Красиви актриси ще радват публиката в премиерни телевизионни продукции от септември. Искра Донова от Младежкия спектакъл, която се прочу като единствената, запитала в прав текст и на всеослушание за какво продуцентите Димитър Митовски и Димитър Гочев бавят хонорарите за функциите й в техните поредици „ Фамилията “ и  „ Революция Z ”, влиза в сериала „ Братя “ на Нова телевизия. Тя ще е от водещите дами в заплетения крими сюжет, изпълнен с вълнуващи обрати и трагични любовни интриги, в чиито фокус е студената война сред следователя Борис Донков и предприемача Драгомир Донков.  Причината е закодирана в предишното, което те на вятъра се пробват да не помнят, а залогът е Лора – дамата, в която са влюбени.  

Присъствието на Искра е привилегия за всеки филм – тя е ефектна и сантиментална, бунтарка с визия на топ модел. Темпераментът й напира зад облиците – комични или трагични. Донова не крие, че мъчно понася парадоксите в родната реалност, че всяка експанзия и дивотия към този момент й идват допълнително. Обикаляла е по света – брат и и сестра й живеят отвън България – и е видяла с очите си, че хората в множеството случаи живеят по този начин, както желаят. И се чуди за какво единствено ние, българите, сме първенци в мрънкането. Би трябвало скоро да гледаме Искра и в „ Петя на моята Петя “, където тя играе майката на основната героиня. Филмът на Александър Косев за бургаската поетеса, която непринудено се отхвърля от живота, е от пропадналите поради коронакризата министър председатели.



Йоанна Темелкова от спектакъл „ София “ е другата нежна хала с съществени функционалности в „ Братя “. Откакто изигра дъщерята на Джаро и любовницата на Иво Андонов в „ Под прикритие “, брачната половинка на Мартин Гяуров е нарочена като съдбовна дама.  На сцената тя е Анна Каренина, свети в " Тирамису " и   " Скачай ", а в свободното време се отдава на спорт, с цел да бъде подготвена за всеки екшън пред камерите. Преди години пък записва " Право " в Софийския университет " Свети Климент Охридски ", класирайки се на  общо съображение. Пак в Алма матер учи и магистратура - " Изкуства и актуалност XX-XXI век ". И нито за момент не й хрумва да одобри предложенията за риалити формати. Днес за Йоанна най-важните са двамата Гяурови - Мартин и синчето им, макар че тя се връща под прожекторите, когато момченцето е единствено на шест месеца. „ За актьора е доста значимо да работи. И съм безпределно щастлива от това – ние всички сме луди “, безапелационна е тя.

Даяна Ханджиева от „ Скъпи наследници “ пък ще лекува любовна тъга от провалена връзка във „ Фермата “ на bTV, където за първи път ще влезе в преден конфликт със селския обичай. Сексапилната брюнетка ще изостави удобствата на градския живот, с цел да се отдаде на непознати провокации. Началото е 5 септември, а тематиката на шести сезон е „ Пътят на една фантазия “ - претекст, който ще въодушеви фенове и участници да изпитат дружно волята си за смяна и силата на човешкия дух. В идващите месеци Даяна ще работи в стопанството един до друг с останалите участници и ще се бори за огромната премия от 100 000 лв.. В момента Даяна търси себе си - до неотдавна кариерата и персоналният й живот вървели по вода, само че ненадейно шансът й изневерил: предложенията за нови функции секнали, а любовната й връзка се разпаднала. „ Голямото ми его, желанието за надзор, страхът от всичко ме провалят “, споделя Ханджиева.



Даяна остана в хрониките на „ Скъпи наследници “ и като дамата, спечелила възторга на Ники Илиев, който режисира някои от епизодите. Дори се говореше, че тя е тайната обич на тогава към момента женения чаровник.  Но откакто Илиев се разведе, нито се чу, нито се видя да е двойка с госпожицата, която припомня за младата Джулия Робъртс. Появи се и още една догадка – че тя се е отдръпнала от нежния флирт, защото не желала да й се носи име на мъжемелачката, разрушила фамилията на сътрудника си. Всъщност по това време Ханджиева беше гадже с един от операторите на „ Скъпи наследници “. Самата тя е споделяла, че нейният блян за мъж е италианецът Джулио Берути, който през последните години като воин от тв сагите завоюва хиляди женски сърца, в това число и това на Дарина Павлова.  Даяна нееднократно е признавала, че желае да живее и да работи в Щатите. Тя се влюбила в Страната на неограничените благоприятни условия на три студентски бригади, по време на които се трудила като камериерка,  разнасяла пици, бъркала сладолед и танцувала в дребен квартален бар, с цел да попълня дупките в бюджета. Итън Хоук, с който си партнира в България като дубльорка на Селена Гомез, също я насърчил да опитва шанса си оттатък океана, а и тя си има съответен псевдоним за тези географски ширини - Daya Laz.  Но на Даяна не й върви с мъжете – с всеки от някогашните се разделяла по непосилен за нея метод, подозирайки насмешка с страстите й. „ Правила съм доста неточности. Най-съществената от тях, че разгласявам всяко последващо влюбване за единственото “, била е откровена тя.  Хубавата жена няма тапия от НАТФИЗ, само че има тапии от всички вероятни школи, които приготвят за спектакъл. Родителите й пък желали тя да запише право или стопанска система, само че Дая учтиво им отказала, предлагайки компромисен вид – реклама в Нов български университет. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР