Красивата Семира напусна в средата на приключенското шоу Игри на

...
Красивата Семира напусна в средата на приключенското шоу Игри на
Коментари Харесай

Какво се случва с красивата Семира от „Игри на волята“

Красивата Семира напусна в средата на приключенското шоу " Игри на волята " и по всичко личеше, че ще се трансформира в топ инфлуенсърка. Месеци по-късно почитатели виждат, че брюнетката въобще не се развива в тази посока. 

Семира е дейна в Instagram, само че избира да споделя най-вече фотоси от всекидневието си. След постовете ѝ не доминират платени изявления, което е много изненадващо. На този декор Елизабет, Паулина и даже Милена са супер шлагер измежду всички сега, а марките към този момент се надбягват с коя да работят, написа каналът във vbox7.
                 

Някои запомниха Семира със свадите и интригите, само че в живота наподобява не се изкушава да употребява известността си от шоуто. Не е ясно и дали поддържа близки връзки с останалите участници от Игрите. За последно я видяхме в компанията на Вальо и Елия , а точно тогава стана ясно, че последните са гаджета.

Личният живот на Семира е също затулен в загадка. Тя не споделя фотоси с мъже и не е ясно има ли си сериозен другар. Ние обаче подозираме, че сърцето на Семира е заето от дълго време, само че самата тя не търси показност.
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР