Красива пловдивска челистка запленява безбройните почитатели на класическата музика в

...
Красива пловдивска челистка запленява безбройните почитатели на класическата музика в
Коментари Харесай

Красавица от Пловдив свири на дубайски принцове         

Красива пловдивска челистка запленява безбройните фенове на класическата музика в интернет, написа " Марица ".

Гледанията на видеата на Весислава Тодорова в Youtube към този момент гонят 8 милиона, а най-популярният й клип - „ Красавицата и звяра " е забелязан от над 3,1 млн. ​души.

Талантливата изпълнителка плува в свои води в Арабския свят и свири ​в дворци пред дубайски и саудитски принцове и техните фамилии.

Най-ранната фантазия на Весислава била да стане актриса. „ Използвах всяка удачна обстановка да се върша на забавна пред родата. След това обаче започнах да изсвирвам на виолончело, тъй че фантазиите се изместиха повече към музикалния бизнес ", признава Весислава. Искала да бъде певица, танцьорка, челистка и какво ли още не. Днес претворява фантазиите си в действителност.

Майка й я записва на уроци и избира виолончелото. Тогава Веси е на 7 години и й купуват малко чело четвъртинка. В V клас ориста я води в музикалното учебно заведение.

Нейните завършения с нотите не престават в Музикалната академия в класа на Христо Танев. В академията тя се среща с някои от най-хубавите млади музиканти на нашето време.

 „ Това се хората, за които в този момент чувате, че пишат музика за Холивуд или са известни из целия свят. С тях преди време ходихме на естетика и солфеж дружно. Преписвахме от един различен и се събирахме след лекции да се мъчим да пишем музика ", добавя тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР