Красимира Трифонова, която е обвиняема за убийството на зет си

...
Красимира Трифонова, която е обвиняема за убийството на зет си
Коментари Харесай

Убийцата на Пейо писала показания под диктовка

Красимира Трифонова, която е обвинена за убийството на шурей си Пейо Пеев помоли съда за " човещина ". Тя изиска по-лека мярка за задържане, само че съдът не почете молбата й.

" Нямам нищо общо със гибелта му. Той беше мой шурей, обичаше ни. Това, че някой не му е разрешавал, аз не съм се месила в тези връзки. Въпросната вечер бях на открито със съседка и разхождах кучето си. Не съм взела участие в покушението на Пейо. Не съм убивала никого. "

Трифонова описа, че след задържането си повече от 30 часа била без телефон и без юрист. Показанията си писала " под диктовка ".

" Виковете и крясъците на щерка ми от другата стая бяха повече от ужасни. Бях застрашена, че тя ще бъда убита, а внуците дадени на непознати хора. "

Тя добави, че дядо й е бил арбитър.

" Била съм на виновни постове. За всяко утвърждение минавах през комисия. Биографията ми е доказателство, че няма да се укрия. Аз би трябвало да отивам на работа. Сега майка му и сестра ми поемат всички разноски, което е непостижимо за тях. 4 месеца съм в ареста, с мен не се организират разпити, дейности. "

Адвокатът й изиска съдебномедицинска експертиза поради влошеното й здравословно положение.

" Имам предишни болести - от дете получавам гърчове, имам астма, сърдечно съдови болести, животозастрашаваща хипертония. "

Съдът не почете настояването й за експертиза.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР