Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са измамници и изнудвачи. Те

...
Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са измамници и изнудвачи. Те
Коментари Харесай

Сидеров се нахвърли на ВМРО и НФСБ за субсидиите

Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са измамници и изнудвачи. Те излъгаха своите гласоподаватели и изнудиха ГЕРБ и премиера Борисов да си върнат партийната дотация, само че не изнудиха минималната пенсия да стане 300 лева Това съобщи водачът на АТАКА Волен Сидеров в предаването „ Неделник ” по АЛФА ТВ.

Той акцентира, че представителите на АТАКА са дали своят вот срещу повдигането на дотацията от 1 на 8 лева и още преди години е предложил 0 лева за партиите.

„ Самият Борисов си призна, че съдружните сътрудници (той няма поради мен, мен не ме брои за такъв) са му извили ръцете и са споделили, че няма да гласоподават за Бюджет 2020, в случай че ГЕРБ не одобряват връщането на дотацията. Т.е. да си обезпечат партийния комфорт, само че не и да гласоподават 300 лева минимална пенсия. Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ можеха да кажат на ГЕРБ, че няма да гласоподават бюджета, в случай че не одобряват най-малко 300 лева пенсии ”, отсече Сидеров.

„ На тях не им пука за възрастните хора, на тях им пука партиите да си върнат дотацията, т.е. да получат пари от държавния бюджет ”, съобщи още ръководителят на АТАКА.

Той е безапелационен, че минималните пенсии можеше да станат 300 лева „ Отърваха се от мен, тъй като аз държа на това. АТАКА ще продължава да се бори за повдигане на приходите на българите ”, акцентира още Сидеров.

Лидерът на АТАКА е мощно засегнат, че медиите не питаха ГЕРБ за какво толкоз елементарно могат да бъдат изнудени от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ за парите на партиите. „ Те са заплашили, че в случай че не стане, ще срутен бюджета. 21 души от Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ си играят със ориста на милиони българи и тяхното възнаграждение ”, счита Сидеров.

Припомняме, че журналистката от АЛФА ТВ, която попита представителите на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ за какво не гласоподаваха за предлагането за 300 лева минимална пенсия, както дадоха обещание, към този момент няма достъп до постройката на Народното събрание, защото персонално Цвета Караянчева й лиши акредитацията, както и на оператора на малкия екран.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР