Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Юлиан Ангелов, Александър Сиди

...
Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Юлиан Ангелов, Александър Сиди
Коментари Харесай

ВМРО обяви водачите на кандидат-депутатските си листи

Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Юлиан Ангелов, Александър Сиди са водачите на Вътрешна македонска революционна организация, които ще се опитат да вкарат партията в 45-ото Народно заседание. Председателят на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов обичайно е лидер на листата с претенденти за народни представители от Политическа партия „ Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване “ в Плевен. Той ще стои отпред и на листата във Варна.

Зам.-председателят и сегашен съпредседател на парламентарната група Искрен Веселинов ще се бори също в два региона – Русе и 25-и МИР София. Председателят на Националния избирателен щаб и учредителен секретар Юлиан Ангелов ще се бори в София област и 23-и МИР в столицата.

Ангел Джамбазки също влиза в борбата като главно лице на Вътрешна македонска революционна организация в Благоевград и Бургас. А пък членът на управлението на Вътрешна македонска революционна организация и сегашен народен представител Александър Сиди поема Пловдив и Стара Загора.

В третия регион в София - 24-и МИР, лидер става Карлос Контрера, който в този момент е ръководител на групата общински съветници в Столичния общински съвет.

Другите " войводи ", които и досега са народни представители от Вътрешна македонска революционна организация, също влизат в борбата като водачи. Доц. Милен Михов обичайно е лидер за Велико Търново, Красимир Богданов – Враца; Мария Цветкова – Ямбол; Деан Станчев – Шумен; Йордан Йорданов – Добрич; Борис Вангелов – Габрово. Александър Сабанов, който и до в този момент беше депутат от гражданската квота на Вътрешна македонска революционна организация, ще се води листите в Силистра и Хасково.

Ето и останалите водачи на листите на Вътрешна македонска революционна организация:

– Видин и Монтана - Димитър Чукарски

– Кърджали - Делчо Янков

– Кюстендил - Георги Петров

– Ловеч - Бойко Пъдарски

– Пазарджик - Стефан Балабанов

– Перник - Султанка Петрова

– Пловдив - Владимир Кисьов

– Разград - Евгени Драганов

– Сливен - Христо Димитров

– Смолян - Александър Пецов

От Вътрешна македонска революционна организация напомнят, че в осем листи за парламентарните избори на 4 април, издигнати от Вътрешна македонска революционна организация, водачите са представители на гражданската квота.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР