Красимир Григоров, който е баща на актрисата Луиза Григорова, се

...
Красимир Григоров, който е баща на актрисата Луиза Григорова, се
Коментари Харесай

Съседка заснела как прокурорското синче удря и поваля бащата на Луиза Григорова, истината се оказа…

Красимир Григоров, който е татко на актрисата Луиза Григорова, се разсърдил на съседка, че бил публикуван в обществената мрежа клип, на който се вижда по какъв начин го удря прокурорският наследник Васил Михайлов. Това описа комшийката му Зарица Димитрова в Софийския областен съд, където върви едно от делата против 19-годишния юноша, предава 24 часа.
Григоров и сина му Никола към този момент бяха разпитани по делото. Сега показания даде съседката. Тя дружно с другари следили от жилището си спречкването сред Михайлов и Григоров на 24 май 2022 година пред пицария в центъра на Перник.
Васил блъснал Григоров и той паднал на земята. Нейна другарка снимала случката и след това качила клипа в мрежата. Малко по-късно синът на Григоров Никола й споделил да не споделя за случилото се. На предходно съвещание татко и наследник обясниха, че Красимир се опитал да разтърве Васил и различен юноша, и тогава отнесъл удара. Той не е подавал тъжба в полицията. Съседката и нейните другари викали от прозореца към Васил да не удря Григоров. Васил пък им дал отговор, че бил предизвикан, тъй като мъжът ходел по него.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР