Красимир Батаклиев, син на червеното величие Ангел Батаклиев, дългогодишен изпълнителен

...
Красимир Батаклиев, син на червеното величие Ангел Батаклиев, дългогодишен изпълнителен
Коментари Харесай

Синът на Батаклиев я загази много сериозно, продават палата му до Слънчев бряг

Красимир Батаклиев, наследник на " аленото " великолепие Ангел Батаклиев, дълготраен изпълнителен шеф на градски превоз в Пловдив, ще загуби красивия си морски дворец в Равда поради задължения. Хасиендата е на три етажа, среща се на метри от морския плаж в Равда, а в двора има и личен басейн. Имението се изважда на обществена обмен от частния правосъден реализатор Ивелина Божилова поради необслужен заем от 1,26 млн.лева към " Общинска банка ".

Имотът е благосъстоятелност на една от фамилните компании на Батаклиеви – " Лайънс секюрити " ООД, в която съдружници са Красимир и сестра му Николета. Управител е Красимир Батаклиев, чието име изплува в още няколко компании – " Ник лайн груп " ООД, " Бе ге файнанс " АД, " КН пропърти " ООД, " Ес ти ес " ЕООД и други.

29-годишният пловдивчанин преди няколко години бе стартиран от татко си Ангел Батаклиев за претендент евродепутат на Българска социалистическа партия, а още от тийнейджърска възраст е в управлението на компаниите на татко си. Той има няколко несполучливи бизнес плана, разкриха наши източници от Пловдив. Ангел Батаклиев е едно от знаковите лица на Българска социалистическа партия в Югоизточна България. Той е някогашен общински консултант на социалистическата партия в Пловдив, дълготраен изпълнителен шеф и приватизатор на градския превоз, написа " Флагман ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР