Красавицата Яна Маринова, изявяваща се както на малкия и големия

...
Красавицата Яна Маринова, изявяваща се както на малкия и големия
Коментари Харесай

Яна Маринова - прекрасна на 42 г.

Красавицата Яна Маринова, изявяваща се както на дребния и огромния екран, по този начин и на театралната сцена, посрещна своя 42-ри рожден ден преди дни, само че годините по никакъв начин не ѝ личат. Хубавия мотив тя означи със фотография в обществените мрежи, снимана на празненството по случай персоналния ѝ празник, по време на което наздравиците се подвигат с безалкохолна бира, защото актрисата споделя, че още на идващия ден я чака работа. За събитието тя се е спряла на тъмна рокля с пай ръкав, а в ръцете си държи огромен букет от рози, предава life.dir.bg.

" Благодаря ви за любовта и пожеланията, другари! Не бих била мощна без вас, нищо не би имало смисъл, в случай че няма с кого да го споделя ", гласи посланието към фрагмента.

Публикация, споделена от (@yanamarinovaofficial) на Авг 17, 2020 в 10:31 PDT

Яна е родена на 17 август 1978 година в София. Завършва столичното спортно учебно заведение " Славия ", като 10 години от живота ѝ минават в усилени тренировки по лека атлетика. По-късно получава и висше икономическо обучение в УНСС.

Като дете първата ѝ фантазия е да стане говорителка, само че откакто в тийнейджърските си години гледа кино лентата " Кървав спорт " с Жан-Клод Ван Дам към този момент знае, че желае да бъде актриса. Но животът ѝ се стича по напълно друг метод и тя стартира работа като шеф на ресторант. След претърпян прочувствен срив взема решение да смени посоката на своя житейски път, ориентирайки се към стилния свят. Макар в средите преднамерено да се търсят все по-млади девойки, привлекателната осанка, с която е талантлива, ѝ обезпечава място на подиума. Първото ѝ присъединяване в ревю е на 25-годишна възраст, а единствено година по-късно печели купата " Мисис България ".

Снимайки се в редица реклами, лицето ѝ става все по-разпознаваемо. Но тя по този начин и не не помни своя максимален блян и през 2004 година прави първата стъпка към реализацията му. Тогава се явява на кастинг за облика на Калина в сериала " Хотел България ", която в последна сметка получава. Самата тя споделя, че персонажът като че ли е писан за нея, защото с героинята ѝ ненапълно ги свързва обща орис. Калина е измъчвана от някогашния си мъж, а в предишното си Яна е трябвало да се оправи със подобен проблем. Когато е на 16-17 година тя попада в среда, която дефинира като неприятна. Тогавашното ѝ гадже освен я тормози, само че даже я прострелва в крайници. Случилото се обаче я прави по-силна.

След първата си изява на дребния екран, харизмата на Маринова ѝ отрежда място измежду непрекъснатите лица в малкия екран. В продължение на 2 години тя е водещ на предаването " Елегантно ". След като се отдръпва от тази роля се заклева, че повече няма влезе още веднъж в нея, само че въпреки всичко през 2013 година се съгласява да води музикалното риалити " Гласът на България ".

Преди това обаче е участник в третия сезон на " Сървайвър ", където самоуверено посреща тежките тестванията, демонстрирайки забележителни физически умения.

През годините е била каскадьор в разнообразни холивудски продукции, снимани в България, а измежду техните заглавия попадат тези на " Конан Варварина " и " 300: Възходът на една империя ".

Застава пред камерата и в сериалите " Забранена обич ", " Стъклен дом ", Фамилията " и " Връзки ". Главните функции, с които свети в родното кино, са в лентите " XI А ", " Привличане " и " Диви и щастливи ". Епизодични участия има и в българските филмите " Живи митове " и " Екшън ".

Колкото до театъра, в неговата история влиза с представленията " Изборът на Марта ", " Смях в залата ", " Любовни писма " и други

През 2010 година споделя " Да ", публично вричайки се в обич на Тихомир Винчев, който среща на снимачната площадка на продукцията " Стъклен дом ". Двамата се женят преди 10 години и са дружно и до през днешния ден. Яна е била омъжена и преди, а от първия си брак има наследник, който носи името Никола.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР