Кралят на Великобритания и кралицата консорт бяха посрещнати с неприятна

...
Кралят на Великобритания и кралицата консорт бяха посрещнати с неприятна
Коментари Харесай

Хвърлиха яйца по Чарлз и Камила, докато двойката трябваше да открие статуя на Елизабет Втора

Кралят на Англия и кралицата консорт бяха посрещнати с неприятна изненада в Йорк .

Въпреки дъжда мнозина поданици на града се бяха събрали пред портата Микългейт Бар, с цел да приветстват двойката в днешната сряда. Един от тях обаче не се беше застанал в тълпата със същите положителни планове.

Пристигайки в града, Чарлз Трети и брачната половинка му Камила се озоваха в компанията на локални водачи, а мъж се опита да хвърли яйца по краля , споделя английското издание. И трите опита на протестиращия се оказаха несполучливи , а кралската двойка беше отведена.

Според наблюдаващи индивидът е протестирал против робството в историята на Англия. Тълпата в близост обаче бързо се е насочила към него с крясъци: „ Засрами се “.

Полицията е реагирала бързо, задържайки мъжа и отстранявайки го от събитието . Това е провокирало още по-шумни възгласи от събралата се навалица, скандираща: „ Бог да пази краля “.

The moment eggs were thrown at the royal party as King Charles arrived in today. Video from Henry TB
— DavidDunninguk (@daviddunninguk)
За благополучие, случаят не е помрачил настроението на Чарлз и Камила. В днешния втори ден от визитата си в графство Йоркшир кралят откри скулптура на починалата си майка в Йоркската катедрала . Внушителната двуметрова статуя тежи 1,1 тона, научаваме още от, а в града има проекти за кръщаване на площад на името на Елизабет Втора.

По време на речта си в Йоркската катедрала, английският монарх сподели: „ Покойната кралица постоянно е била бдителна за благосъстоянието на своя народ. Сега нейният облик ще бди над това, което ще стане площад „ Кралица Елизабет “ за епохи напред. “

Вижте фотоси от събитието в галерията тук:
 Крал Чарлз откри скулптура на Елизабет Втора в Йорк  Крал Чарлз откри скулптура на Елизабет Втора в Йорк  Крал Чарлз откри скулптура на Елизабет Втора в Йорк  Крал Чарлз откри скулптура на Елизабет Втора в Йорк
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР