Кейти Пери не присъства на Met Gala 2024, но нейни

...
Кейти Пери не присъства на Met Gala 2024, но нейни
Коментари Харесай

Кейти Пери успя да заблуди феновете с помощта на AI

Кейти Пери не участва на Met Gala 2024, само че нейни фотоси от влиятелното фешън събитие циркулират в обществените медии. Всичко това кара даже майка й, Мери Хъдсън, да повярва, че щерка й е била на събитието.

Тези, които следяха всяка минута от събитието, усетиха, че нещо не е наред. Все отново Пери обясни, че зашеметяващите фотоси са основани благодарение на изкуствен интелект и тя не е участвала на Met Gala.
                             

Как Кейти Пери стана цел на изкуствения разсъдък?

Потребител на обществени медии и запалянко в изкуствения разсъдък сътвори персонализирани фотоси на Кейти в тоалет, който дава отговор на тематиката на събитието - " Спящите хубавици: Пробуждане на модата ".

Заедно с изявленията Кейти изясни отсъствието си на MET Gala, събитие, на което нормално е канена. „ Не можах да стигна до Met, трябваше да работя “ , написа тя.
                             

Фаворит на Met Gala

Кейти Пери е била на извънредното събитие минимум девет пъти, като през 2009 година за първи път го посети. В изказване пред PEOPLE през 2022 година певицата сподели, че за нея е наслаждение да бъде там.

„ На MET Gala в действителност се придържам към тематиката и се развличам “ , сподели тя. Доказателство за това са другите тоалети, които е носила през годините.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР