Кралското семейство се събра в Уестминстърското абатство във вторник, за

...
Кралското семейство се събра в Уестминстърското абатство във вторник, за
Коментари Харесай

Семейство за пример: Джордж и Шарлот уважиха паметта на прадядо си принц Филип

Кралското семейство се събра в Уестминстърското абатство във вторник, с цел да си спомни за починалия принц Филип. Службата беше извършена, с цел да събере повече хора, откакто погребението на херцога на Единбург през април 2021 година трябваше да бъде кратко поради ограниченията против ковид.

За специфичния мотив принц Джордж и принцеса Шарлот участваха на службата с родителите си принц Уилям и Кейт Мидълтън. 8-годишният престолонаследник (трети по ред за трона) и 6-годишната му сестра са участвали на публични събития и преди, само че това е едно от първите им в подобен мащаб. Техният 3-годишен по-малък брат, принц Луи, не участва.

 Кейт Мидълтън принц Уилям Джордж Шарлот Getty

Джордж държеше татко си за ръката, когато влизоха в лондонската черква, облечени в тъмносини костюми, а Шарлот беше с палто в същия цвят, до момента в който вървеше дружно с майка си. Кейт беше заложила на черно-бяла рокля на точки с високо деколте, прибрана обратно коса в грациозен невисок кок и необятна черна шапка.

По време на службата Джордж и Шарлот слушаха чинно и пееха дружно химните. Те не бяха единствените присъстващи млади членове на кралското семейство – техните братовчеди Савана и Айла Филипс и Миа Тиндал също бяха видяни в параклиса „ Сейнт Джордж “ в двореца Уиндзор.
 Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот на службата в памет на принц Филип  Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот на службата в памет на принц Филип  Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот на службата в памет на принц Филип  Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот на службата в памет на принц Филип
След поредност от здравословни проблеми и борбата с COVID-19 в края на февруари, кралица Елизабет II също участва на службата , отбелязвайки първата си огромна обществена изява отвън замъка Уиндзор и Бъкингамския замък от предходната есен.

Тя беше изненадващо съпроводена до Уестминстърското абатство от сина си, принц Андрю, който я поведе по пътеката на църквата. Решението повдигна много въпроси, откакто Андрю беше лишен от кралското си застъпничество, военните трофеи и отхвърлен от кралските отговорности по-рано тази година на фона на делото му за полово принуждение.
 Панихидата на принц Филип в параклис  Панихидата на принц Филип в параклис  Панихидата на принц Филип в параклис  Панихидата на принц Филип в параклис
Принц Хари видимо не присъстваше на службата във вторник. ET по-рано заяви, че 37-годишният херцог на Съсекс няма да участва на панихидата в чест на починалия си дядо. Говорител на Хари по-рано показа, че макар че херцогът няма да се върне в Обединеното кралство в края на март, той „ се надява да посети баба си кралица Елизабет допустимо най-скоро “.

Събитието почетоха също принц Чарлз и брачната половинка му Камила , както и министър председателят на Англия Борис Джонсън . Херцогът на Единбург умря през април предходната година, единствено два месеца преди да навърши 100 години.
 Вълнуващият живот на принц Филип през годините  Вълнуващият живот на принц Филип през годините  Вълнуващият живот на принц Филип през годините  Вълнуващият живот на принц Филип през годините
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР