Кралските особи по света винаги живеят под зоркото око на

...
Кралските особи по света винаги живеят под зоркото око на
Коментари Харесай

Тази кралица докара кошмари на Кейт! Причината

Кралските особи по света постоянно живеят под зоркото око на обществото освен поради активността, която правят, само че и поради метода си на обличане. Въпреки че Кейт Мидълтън постоянно попада в стилните ранглисти, една дама от Испания не ѝ отстъпва в стила и заслужава мястото измежду най-добре облечените кралици, написа " Тялото ".

Точно по този начин, приказваме за кралица Летисия, която постоянно се трансформира в стилното ни ентусиазъм, залагайки на доста по-обикновени облекла, в сравнение с сме привикнали да виждаме в дрешниците на кралски особи. Тя също по този начин печели точки и с обстоятелството, че съвсем постоянно залага на локални дизайнери, подкрепяйки испанското развиване и промотирайки сънародниците си пред света.
-->
За следващото си кралско обвързване, кралица Летисия ни даде концепция за празничен тоалет, който не включва рокля или пола. Подходящ е за всяка от нас, която търси по едно и също време улеснение и грациозност, като в това време облеклото може да се носи както на публични празненства, по този начин и в офиса или в друга ежедневна среда. С две думи – съвършената композиция.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР