Кралицата на хауса в Бургас DJ Златина Димитрова е била

...
Кралицата на хауса в Бургас DJ Златина Димитрова е била
Коментари Харесай

Няма прошка! Хванаха Златина Димитрова в скандално престъпление, отнеха й най-милото

Кралицата на хауса в Бургас DJ Златина Димитрова е била хваната дрогирана зад кормилото на бялото си БМВ, написа Флагман.бг.
Атрактивната бургазлийка е била спряна за инспекция в региона на блок 53 в жк. „ Изгрев “. Поведението ѝ обаче било много съмнително и несъответстващо. Полицейски чиновници от Пето районно управление (на МВР) са я тествали за приложимост на наркотични субстанции, като устройството отчело съществуване на кокаин и метамфетамин.
Димитрова е била зад кормилото на бял баварец, кабриолет, който след посочените наркорезултати, ще бъде следващата забавна облага в автопарка на ОДМВР-Бургас. Известната бургазлийка е била арестувана за период до 24 часа.
DJ Златина Димитрова е добре позната измежду феновете на електронната музика. За нея се знае, че дълги години е работела като танцьорка в Испания, само че през последните лета се наложи у нас като най-дивата и атрактивна DJ-ка.
Приятелите ѝ я разказват като човек на купона, доста занимателна и положителна. Често може да бъде засечена по плажните празненства на водещи клубове по морето и фестивали, където е измежду желаните лица, които застават зад пулта.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР