Кралица Камила накара гостите на официално събитие да се почувстват

...
Кралица Камила накара гостите на официално събитие да се почувстват
Коментари Харесай

Кралица Камила наруши етикета и притесни всички

Кралица Камила накара гостите на публично събитие да се почувстват много " неудобно ". И всичко това, поради нарушение на кралския протокол, съобщи специалист.

Камила и крал Чарлз се срещнаха с създатели, артисти и фенове на литературата на частен банкет, а мотив за него бе литературният фестивал Reading Room.
 
                             

На събитието, състояло се в двореца " Хемптън Корт ", участваха звезди като Джуди Денч, Дерек Джакоби, Ричард Е. Грант и Джоана Лъмли.

Камила, която закъсня, поради неприятното време, е била видяна да поздравява трима свои другари, които са се поклонили и са създали поклон. Както изисква протоколът. Тя обаче спряла тези официалности и ги целунала бързо по бузата.

Според Джуди Джеймс, експерт по езика на тялото, тези дейности на кралицата са провокирали лека " несръчност ".

Джеймс разяснява пред Express.co.uk: " Ритуалите по посрещане, изключително кралските, би трябвало да следват етикета, с цел да се избегне сходна несръчност. Вероятно тя желае да резервира връзките си с тези хора на равнището отпреди да стане кралица, само че в този момент е друго. Може би се изисква решение за това дали ритуалите би трябвало да се трансформират, или не ".

" Камила, като кралица, би трябвало да употребява жестове за оповестяване, с цел да покаже ясно какво е пожеланото от нея желание, плюс някои предварителни бележки към всеки, с който в този момент възнамерява да се срещне, с цел да може той да е подготвен да отвърне. Първият привет тук е равномерен, защото домакинът поклаща глава, щом я вижда, и Камила предлага ръката си за здрависване. След това обаче всичко е безредно ".
 
                             

" Когато се доближава до Джуди Денч, тази комбинация от стремежи да бъде по едно и също време кралица, само че и другарка, провокира още по-голямо комплициране, защото ръката ѝ е вдигната за целувка по бузата, а тя към този момент приказва на Джуди, която по-късно би трябвало да направи поклон, преди да вдигне и двете си ръце за целувка по бузата. “

Фестивалът е взаимно събитие на The Queen's Reading Room и Historic Royal Palaces, самостоятелната благотворителна организация, която се грижи за двореца Хамптън Корт.

Събраните средства отиват за работата на двете благотворителни организации.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР