Кралица Елизабет ІІ бе с ръкавици по време на церемония

...
Кралица Елизабет ІІ бе с ръкавици по време на церемония
Коментари Харесай

Елизабет ІІ надяна ръкавиците

Кралица Елизабет ІІ бе с ръкавици по време на гала в Бъкинагмския замък при връчване на оценки, което бе обвързвано със задълбочаващата се паника от нарастването на случаите на заразяване с ковид във Англия.

Кралицата нормално не носи ръкавици при такива случаи, само че публични лица от нейното обграждане отхвърлиха да потвърдят, че това е поради ковид. Тя сигурно не е носила ръкавици най-малко през последните 10 години при такива церемонии, а употребяваните през днешния ден ръкавици са били много по-дълги от нормалното, разясниха осведомени.

Нейно величество обикновено не поставя ръкавици, когато раздава оценки, само че това е рационална превантивна мярка, съобщи Джо Литъл от списание „ Меджъсти “. Тя има към 6 седмици до 94-и си рожден ден и на тази възраст може да стане лесна жертва на вируса, добави Литъл. Източник от кралския двор заяви, че кралицата ще следва препоръките на държавното управление във връзка с ковид.

Междувременно случаите на инфектираните с вируса в Обединеното кралство станаха 51. Правителството разгласи незабавен проект за справяне със задаващата се зараза.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР